zondag 19 mei 2013

Opruimen!!!!!

Zo af en toe is het tijd om iets op te ruimen, vandaag was dat de schuur. Mijn man heeft hem (bijna) helemaal leeg gehaald en uitgezocht wat weg kon. Je kent dat wel, potje verf met een restje, emmers latex die bijna op zijn en nog meer troep die je nooit gebruikt maar wel bewaard. Grote schoonmaak dus in de schuur. Het resultaat mag er wezen.
De schuur is niet zo groot en er moeten 3 fietsen in, dan is de halve schuur al vol. Al mijn tuinspullen, kussens  en gereedschap staat er ook in.

Nou hebben we 1 grote kast eruit gegooid, deze was al heel erg oud en daar stonden al die emmers latex en verf in dus dat scheelt een hele boel. Alles een beetje logisch neerzetten en elke centimeter goed benutten maakt de schuur ook ruim.
Van alle plankjes, latjes en balkjes hebben we een heerlijk vuurtje gemaakt. Van allemaal losse bakstenen hebben we een soort haard gemaakt en daar het vuurtje in gestookt, maar door de hitte van het vuur spatte er van één baksteen wat stukken af. Ik zat op zeker anderhalve meter afstand van het vuur maar ze lagen vlak voor me voeten die brokjes. Om verdere ongelukken te voorkomen hebben we het vuur maar uit gedaan. Heel de buurt werd uitgerookt, hahaha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten